3 Şubat 2011 Perşembe

corner takma kirpikler

Merhaba kızlar. Takma kirpikleri çok seviyorum. Kendi kirpiklerim çok kısa olduğu içinde gündelik hayatta bile kullanmayı çok seviyorum. Yalnız küçük ve çekik gözlü olduğum için sadece köşelere takmayı tercih ediyorum. Tabi her zaman her yerde köşe kirpik bulunmuyor , teklilerin uygulaması da bana zor geliyor.

Bende kendi yöntemimi buldum ve köşe takma kirpik yapımı ile karşınızdayım:

Bunları ebayden şu satıcıdan shipping dahil 1.61$ a alıyorum. Yani bedavaya :) 15 gün içerisinde elimde oluyor.İçerisinde 10 çift var.

  Çapraz dokunmuş olanları tercih ediyorum benim kirpik yapıma daha uygun ve daha doğal görünüyorlar.Çok uzun da almıyorum ; bunlar 1.2 cm bu sebeple gerçekmiş gibi görünüyorlar.

Daha sonra kenarındaki fazla kısımları da küçük bir makas yardımıyla temizleyerek kirpikleri tam orta ve en tepe noktasından kesiyoruz.



Yapıştırıcıyı ince bir şerit halinde sürüp içimizden 30 a kadar sayıyoruz.

Cımbız yardımı ile kirpik diplerimizden köşesi kirpiğimizin bittiği noktaya gelecek şekilde yerleştirip , cımbızın tersi ile de hafifçe bastırarak yapıştırıyoruz.

ta da....  işte doğal mı doğal  upuzun kirpikleriniz oldu :)

4 yorum:

  1. ya bende çok istiyorum ama çıkarrken kendi kirpiklerimden olurum diye düşünüyorum. özlem yıldınızın öyle birşey başına gelmiş çünkü

    YanıtlaSil
  2. canım duo diye doğal bir yapıştırıcı var inglotlarda satılıyor ama ebayde daha ucuz. Ben onu kullanıyorum daha tek kirpiğim bile düşmedi sayesinde. zaten genelde yapıştırıcı olan kısmı göz kapağıma denk getirmeye çalışıyorum. sanırım özlem kirpik ektirmişti hani şu 60 gün dayananlardan onların kullandığı şeylerden olmuş olabilirsi belkisi:)

    YanıtlaSil
  3. çok başarılı olmuş.umarım bir gün bende becerebilirim :)

    YanıtlaSil
  4. Yaparsın tabiki canım fiyonkcum, ben artık rimel bile kullanmıyorum neredeyse bunların yüzünden:) İşe giderken bile takar oldum, pratikleşiyor insan bir süre sonra.

    YanıtlaSil