25 Şubat 2011 Cuma

Doğadan Büyülü Bohça

Doğadan "Büyülü Bohça" adında Chai, Güllü Yeşil Çay, Yaseminli Yeşil Çay, Kuşburnu(erik aromalı), Elma, Ihlamurlu-Ekinezyalı dan oluşan muhteşem bir çay serisi çıkarmış.  


Ben bu tatla dün tanıştım ve sizlerle de paylaşmak istedim. Meyve ve yeşil çay aromalarıyla pek aram olmadığından karışık baharatlardan oluşan Chai serisinden aldım. Bir kere poseti cok orjinal, ozene bezene hazırlanmıs ve sallama caylarda alısık olmadıgımız iç gösteren ipek poset kullanılmıs. Dogadan, cayı suzdurmek icin kucuk bir mekanizma bile yapmıs. Bu mekanizma sayesinde damlatma kabusunu sonlandırmışlar.


Buyulu bohça cayını icmeye baslamadan once muthis kokusu sizi karsılıyor, yogun baharat aroması insanda ferahlık hissi uyandırıyor. Icindeki tarcın, karanfil, karabiber, kakule karısımı cok guzel harmanlanmıs. Ayrıca zencefil ve rezene icermesi bir kış çayında olması gereken tum ozellikleri tamamlamıs. Bu Chai icin soylenebilecek tek kelime var: Harika.. Bu arada içerisine biraz süt koyarak Starbucks'ta satılan Chai Tea Latte tadına da kavuşmanız mümkün. Üsteliiik yeşil çay poşetleri göz altı çizgi ve halkalarında hem doğal antioksidan oluşuyla hem de dinlendirici etkisiyle çok işe yarıyormuş:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder