12 Şubat 2011 Cumartesi

2011 OCAK AYI FAVORILERIM


Selamlar

Ünlü bloggerların favorilerini okumak her zaman hoşuma gidiyor. O ay içerisinde en çok nelerden memnun kaldıklarını görmek falan bünyede merak uyandrıyor. Tabi bende onlara ayak uydurup geç kalmış bir favoriler yazısı ile karşınıza geldim :)

1-) BİODERMA SENSİBİO H2O :Bunu 1+1 kampanyasından bunny sunny ciğim ile ortak alarak kullandık. 500 ml olduğu için 6 ay civarı rahat kullanabileceğimi düşünüyorum.Waterprooflar da dahil olmak üzere karşısına çıkan her şeyi temizliyor.Lens kullanıcıları için ise bir dost. Bu ikinci paketim. Yine yeni ve yeniden alacağımdan emin olduğum bir ürün. Tek suçu pamuğa fazla dökülüyor ve ufak bir ambalaja gereksinim doğuruyor.

2-)MAYBELLİNE DREAM MATTE MOUSSE 020 /CAMEO FOUNDATION:Elimde kalan ve  bitirmeye çalıştığım bir ürün. Günlük için idare ediyor uzun saatler kalırsa dökülme yapıyor ve cildimi kurutuyor. Rengi de öyle ahım şahım değil. Birdaha alacağımı sanmıyorum. Pudralarda aynı işi görüyor bende.

3-)MİSSHA B.B. CREAM VİTA MATTE: Vazgeçemediğim bir diğer ürün. Rengi klasik missha kremden daha çok oturuyor yüzüme.23 no ve 50 ml. 20 spf var. İçerisinde vitaminler olduğu söyleniyor ama ne derece doğru bilemem.Öyle ahım şahım bir matlık falan da vermiyor yalnızca T bölgesinde parlama yapmıyor . Ebayden aldım ve muazzam derecede memnunum. Bunu kullanmaya başlayalı sivilcenin ne olduğunu unuttum. Fakat var olan lekelere herhangi bir etkisi yok.Yeniden alırım , alırım , alırım.

4-)ESTEE LAUDER PURE WHITE LINEN LIGHT BREEZE : Öyle fresh , öyle munis öyle yeşil ve temizki anlatamam. Aslında bir bahar parfümü ama ben pudramsı kokuları kışın kullanmayı çok seviyorum 6-7  saat süren bir kalıcılığı var. Strawberry den almıştım sanırım.100 lük ve bitimeye uğraşıyorum. Biraz sıktı beni o yüzden bir süre tekrar alacağımı sanmıyorum.

5-)RIMMEL GLAM'EYES PROFESSIONAL LIQUID LINER:Bunun neresi profesyonel bilmiyorum. Bir eyeliner sanatçısı değilseniz uzak durun çünkü bu fırçayla liner çekmek gerçekten çok zor.Waterproof diye aldım ama alakası yok. 4-5 saat içinde rengi sönmeye yer yer boşalmaya başlıyor. Birdaha almak mı, töbe:)

6-)THE BODY SHOP DIVIDE &MULTIPLY  MASCARA : Bu gerçekten şahane bir ürün. Ama çok çabuk bozuluyor 1 ay sonra topaklanmaya başladı.Belki benim aldığım ürün hava almıştı bilmiyorum. Fırçası muhteşem. Kirpikleri tek tek ayırıyor ve içindeki polimerler kendi kirpiğinize yapışarak uzun görünmesini sağlıyor. Temizliği de çok kolay. Şu an satışı var mı bilmiyorum. bende tesadüf eseri buldum. Bulabilirsem tekrar alırım herhalde.

7-)LİONESSE EYELASH GLUE :Duodan çok daha iyi ve şeffaf öyle pis durmuyor insanın gözünde. Cep te yakmıyor 7.90 fiyatı var. Ben çok memnun kaldım.

8-)LA FERA TERRACOTA NO 1 :Rengi ne tatlı değil mi? Bunu tesadüf eseri bir ucuz kozmoshopta buldum. 7.50 TL gibi bir fiyatı vardı ama rengini çok beğendim. Bronzer dosyamda da bahsetmiştim kendisinden.bulursanız alın derim.

9-)MAC DEVOTED POPPY PALETINDEN SWEET EYES FAR:Bu ay aydınlatıcı olarak en çok bunu kullandım çok ışıltılı ya da simli değil ama temiz gösteriyor .paletteki en açık renk.

5 yorum:

  1. MİSSHA B.B. CREAM VİTA MATTE,merak ettiğim bir üründü.yazları cildim çok parlıyor.galiba tam matlık sağlamıyor.

    YanıtlaSil
  2. Pembe fiyonkçum aslında bence denemeye değer. Çünkü bu ürün normal missha dan gerçekten daha etkili bende o da var fakat buna başladığımdan beri artık onu kullanmıyorum. Benim cildim kuru karma yalnızca burnumun üzeri ve alnım senin de dediğin gibi yazları parlıyor.Bunu yazın daha hiç kullanamadım ama o bölgeye pudra ile birlikte uygularsam yeterli matlık vereceğini düşünüyorum.Çok fazla mat değil derken cildi çok kurutmuyor demek istedim.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim canım.önerini dikkate alıcam.parlama gerçkten bıktırıyor insanı

    YanıtlaSil
  4. Sorma o ıslak görünüm beni de sinir ediyor :) bir şey değil tatlım.

    YanıtlaSil
  5. sunnycim sayesinde bende BİODERMA SENSİBİO H2O kullanmaya başladım ve bir daha bırakmayacağıma eminim. Su gibi ve kullandıktan sonra kesinlikle yağlı bir his bırakmıyor.Yüzünüzü suyla yıkamışsınız gibi fresh bir his veriyor..deneyin derim,öperim..

    YanıtlaSil