9 Ağustos 2011 Salı

Flormar Miracle U03 + Konad M56

Hi dolls,

Hayatımda ilk defa renkli french denedim, önceleri çok antipatik gelsede şimdi yaptıktan sonra belki bu kombinasyona alışabilirim diyorum içimden  , ya da ...bilemiyorum... göreceğiz. :)





7 Ağustos 2011 Pazar

NOTD: Flormar 424 & 310 + Konad m79


Flormarın yeni çıkan renklerinden çok sayıda markanın mintlerinin dupe u olduğunu düşündüğüm  harika bir yeşil 424 ve klasik yarı mat beyaz 310 ile m79 diskindeki bulutları uyguladım.

Çok şirin oldu :)



6 Ağustos 2011 Cumartesi

NOTD: Flormar 372 & 393 + Konad M 57


Flormar yaza özel bir sürü şahane renkler çıkarmış :) Bugünkü mani de kullandığım renkler yeni değil fakat ben bu ara açık renklere yakınım , bütün bir kışı koyu renklerle geçirdiğim için olabilir.

393 e hayran kaldım diyebilirim , muhteşem parlıyor ve diğer sparkle ojelerden farklı olarak yüzeyi çok pürüzsüz. 372 de çok güzel bir pearl oje , yarı sedefli olduğunu söylemem gerekli sanırım. Dışarıdan sedefli durmuyor. Ben 3 kat uygulayıp üzerine gümüş ile konad yaptım.





Not: Temizleme öncesi fotoğraflama için özür dilerim.Heyecanlandım sanırım :(

Wet 'n' Wild color icon eyshadows (Sweet As Candy & I Dream of Greenie)


Merhabalar

Çok uzun zamandır yabancı ve yerli bloglarda swatchlarını gördüğüm bu farlara sonunda sahip olabildim.Şimdilik bende 2 trio var. İlerleyen zamanlarda tüm renklerini almak istiyorum. Bir kere çok kalıcılar ve fiyatları da çok ucuz. MAC farlarla yarışabilecek kadar pigmentli olduklarını söylemeden geçemeyeceğim. (2.99 $) .

Soldaki "I Dream of Greenie " sağdaki ise "Sweet As Candy"