28 Şubat 2011 Pazartesi

My Lovely Pinky Mani

Merhabalar,

Beyaz tabanlı bir pembe arayışım sonuçsuz kalmışken en favori pembemi (flormar 058) mat beyaza (flormar 370) karıştırıp bir franken yaptım. Üzerine de bunny sunnyciğimin bana aldığı Flormar Nail Art NA04 ile konad yaptım. Pek bir sevimli oldular, kız bebek odası gibi :)

Birazdan çıkarabilirim, yarın iş var malum , daha ciddi maniler beni bekler.




Yaklaşık bir saat içinde bu manikür (tamamen sıkıntıdan ve uykusuzluktan)

önce buna;


sonra da buna dönüştü;
xoxo:)

And The Oscar Goes To.....

Selam,

Uykusuz bir oscar gecesinin sabahında zar zor işe gelebilmişken bu post hazırlanmayı çoktan haketmişti.

2 ödülüm var biri Mila Kunis'e  (Elie Saab) diğeri Cate Blanchett 'e (Givenchy).


Siz en çok kimleri beğendiniz?





Lila Stars: Franken Lila + Flormar Supermatte M120 konad

Merhabalar,

Bu lila ojeyi , yine ucuz markalarda bulamadığımdan kendim yaptım. 310 opak bir beyaz olduğundan 7-8 damla m120 yetti.

Sonuç; konadda bile kullanılacak kadar opak ve tek katı yeterli olan bir lila.

Çok mutlu oldum bu sebepten yıldızlarla bile süsledim :)

xoxo




27 Şubat 2011 Pazar

Eotd & Notd : grey smokey & french mani with daisies

Bir cumartesi gecesi makyajı ve manikürü ile sizlerle beraberim.

Göz makyajında daha önce burada bahsettiğim elf palet kullanıldı. Normalde bu palet çok toz oluyor ve kullanılacak bir malzeme değil , fakat bugün yoğun nemlenmiş cilde denk geldiğinden midir neden bilmem renkleri hoş geldi ve paylaşmak istedim.



Manikürü klasik flormar 314-319  kombosu ile yaptım;






En son olarak top coat ve base coat önerilerim. Bunlardan çok memnunum, fırçaları bir harika , deneyimlerime göre 7 güne kadar dayanıyorlar , watsonsta şu an 2.si %50 indirimle satılıyor. Sanırım tanesi 5.5 tl civarı. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

26 Şubat 2011 Cumartesi

Notd: Flormar 064 + 414 konad & Golden Rose 109

İstanbulda malesef çok soğuk bir hafta sonu yaşıyoruz. Sabahtan azıcık yüzünü gösteren kar da beni bu maniküre sürükledi.

Aslında bugün aklımda çok koyu renkler sürmek vardı lakin elim gitmedi bir türlü.




25 Şubat 2011 Cuma

Doğadan Büyülü Bohça

Doğadan "Büyülü Bohça" adında Chai, Güllü Yeşil Çay, Yaseminli Yeşil Çay, Kuşburnu(erik aromalı), Elma, Ihlamurlu-Ekinezyalı dan oluşan muhteşem bir çay serisi çıkarmış.  


Ben bu tatla dün tanıştım ve sizlerle de paylaşmak istedim. Meyve ve yeşil çay aromalarıyla pek aram olmadığından karışık baharatlardan oluşan Chai serisinden aldım. Bir kere poseti cok orjinal, ozene bezene hazırlanmıs ve sallama caylarda alısık olmadıgımız iç gösteren ipek poset kullanılmıs. Dogadan, cayı suzdurmek icin kucuk bir mekanizma bile yapmıs. Bu mekanizma sayesinde damlatma kabusunu sonlandırmışlar.


Buyulu bohça cayını icmeye baslamadan once muthis kokusu sizi karsılıyor, yogun baharat aroması insanda ferahlık hissi uyandırıyor. Icindeki tarcın, karanfil, karabiber, kakule karısımı cok guzel harmanlanmıs. Ayrıca zencefil ve rezene icermesi bir kış çayında olması gereken tum ozellikleri tamamlamıs. Bu Chai icin soylenebilecek tek kelime var: Harika.. Bu arada içerisine biraz süt koyarak Starbucks'ta satılan Chai Tea Latte tadına da kavuşmanız mümkün. Üsteliiik yeşil çay poşetleri göz altı çizgi ve halkalarında hem doğal antioksidan oluşuyla hem de dinlendirici etkisiyle çok işe yarıyormuş:)

23 Şubat 2011 Çarşamba

NOTD:Flormar Plus Quartz 70 & Flormar 370 konad



Bu şeftali , nude frost renge bayılıyordum fakat tek başına tırnakta çok sıkıcı görünüyordu , flormar 370 mat beyaz ile üzerine konad yapınca dantel havası yaratıp kristal taşlarını da ekleyerek romantizmin doruklarına ulaşmış oldum.






ps: Fotoğraflar tıklayınca kocaman olabiliyor :)

21 Şubat 2011 Pazartesi

Flormar 407 , Flormar 064 & Alix Avien Nail Deco Siyah

Bir önceki altın sarısı maniküre frapan deyip yerine şunu yapan ben , gerçekten çelişkiler kraliçesi olduğumu alenen gözler önüne seriyorum...

Buyrun efendim , vurunuz serbestçe :) Ne kadar pop olmuş diğma?





Son tercihim 064 ten yana , pastel renklerden sonra siyahı en çok bununla yakıştırdım , sürüp çıkarmaktan tırnak etlerim helak oldu tabi, kötü görünüm için özürdiliyorum.


Bu renk normalde çok fırça darbesi bıraktığından tek başına kullanılabilecek bir renk değil ama nail deco ile şahane oldu, favorim de bu oldu.


Notd: Flormar Golden Nail Arts + Alix Avien Nail Deco

Merhabalar

Hastalıktan kırıldığımdan bir kaç gündür oje dolabımın yanına bile yaklaşamadım.Bugün kendimi biraz iyi hissedip bunu denedim ama çok beğenmedim. Bana göre biraz frapan oldu.Şimdi silip başka bir renkle deneyeceğim. Altın rengi siyahla çatlarsa nasıl olurmuş onu öğrenmiş oldum böylece...

Sizin de nail deconuz ilk sürüşten sonra katılaşıp kalıp halinde çatlama davranışları gösteriyor mu? Yapısı çok kalın. Bu da beni deli ediyor.



19 Şubat 2011 Cumartesi

NOTD: Çatlayan pastel renklerim

Franken ojelerim ve alix Avien nail deco siyah.

Sarıyı flormarın beyazına sarı konad ojesi karıştırarak , eflatunu yine flormarın mat beyazına flormar supermatte morunu karıştırarak ve yeşili de daha önce anlattığım şekilde elde ettim. Pembeyi bulmak zaten kolay oluyor.

Ben sonuca hasta oldum :) Umarım beğenmişsinizdir.

Kiss kiss.






18 Şubat 2011 Cuma

Steve Madden Yagmur Cizmelerim

Merhabalar,

İstanbul bu sabah yağmurluydu , geçen hafta aldığım yağmur çizmelerim de bu sayede dolaptan çıktılar.

Hepinize şimdiden mutlu bir hafta sonu diliyorum.

xoxo


NOTD: Flormar 417+ Claries 38 + Franken Mint

Selam,

Flormarın bu yeni çıkardığı 417 no ile derin bir aşk yaşıyoruz. Öyle güzel bir gri , o kadar olur. Ve tek katta işinizi bitiriyor. Bu yapısı ile uzakdoğudan aldığım konadla desen yapabiliyorum. Orjinal konad stamperımla nail art dışında ojelerden sonuç alamıyorum malesef :(

Claries 38 i konadda kullandım, diğer tırnaklarımda daha önce yapımını şurada anlattığım franken mint ojem var ..

Bakalım n'aapmışız...




17 Şubat 2011 Perşembe

NOTD: Cecile 34+ Konad m3

Evet ,

İşte geldik bir diğer konada. Bu hafta başında kesin gelmez deyip ebayden 2.40 $ a aldığım konad muadili bugün elime geçti. Ebay siparişiniz iptal oldu paranız geri ödenecek deyince dün özgürce pazarlamadan konad marka almıştım.

Fakat bugün geldi . Hong Kong dan hemde 4 günde. İnanamadım şaştım kaldım. ve orjinal konadlardan çok daha başarılı buldum. İçinden 3 adet konad ojesi çıktı ( Siyah sarı ve kırmızı) iki tane de palet var ve damgası sıyıracı. Yani şu an elimde 2 tane konadım oldu :)

Gelir gelmezde ofiste bunu denedim.( Boş musun dediğinizi duyar gibiyim, iş çok  ama heyecanıma yenildim:)

16 Şubat 2011 Çarşamba

En amatör konadçı kişilik ...

Merhabalar

Bugün konad disklerim ve stamperımı teslim aldım. Birde krsital taşlardan almıştım ama içerisinde 25 tane falan çıktı, 5 tl bunlara çok gibime geldi. Başka bir yerden temin etmeye çalışıcam, araştırıyorum.

Öncelikle hiç öyle karşıdan göründüğü kadar kolay bir şey değilmiş, üstadlarını sonsuz kez tebrik ediyorum buradan. Bende bir pasaklılık durumu da var. Bir türlü tertemiz yapamadım şunu. 10 binlerce kez silip baştan yaptım.

Öyle her opak oje ile de renk alamıyorsunuz. Elimde sadece tek renk nail art vardı onunla idare ettim. Önümüzdeki günlerde bütün renkleri almayı planlıyorum.Diğer bloglarda gördüğüm claries , she ..etc gibi opak ojelerden ben netice alamadım.

İşte fotolar;