31 Ocak 2011 Pazartesi

Ev Yapımı Chanel Riva Alternatifi

Bu renge bayılıyorum...isteyen istediğini desin Chanel de olsa bir ojeye o parayı vermem tezini savunup evde benzer ya da alternatif renkler üretmeye devam ediyorum.....

Malzemeler:

1 adet flormar 319 (Her genç kızın evinde bulunur)
1 adet pastel 23 no (6 damla)
1 adet alix avien 217 no(2 damla)

Maliyeti:7 TL

Chanel Riva satış fiyatı: 27$




21 Ocak 2011 Cuma

ELF SİPARİŞİM GELDİ.

8 gün sonunda elime ulaştılar. Lafı kısa kesip fotolarla sizi başbaşa bırakıyorum.

Bu kaş kitinin medium olanı. Bana hafif koyu kaçtı sanki.Bilemedim:(



Bu holiday far setinin renklerini çok çokl beğendim ışıltılı görünselerde ne yazıkki fazla pigmentli değiller ve az renk veriyorlar. Duraline ile kullanmayı deneyeceğim bu sebeple.

Bu paletle yapılmış bir makyaj ise şöyle:


Bu bronzer ise tam bir alışveriş hatası. Oysa ambalajında ne kadar masum ve sade değil mi? Yüzünüzde çamur gibi duracağına emin olabilirsiniz.Bende korkunç görünüyor çünkü. Warm tan rengi.



20 Ocak 2011 Perşembe

GÖZENEKLER İÇİN MUCİZE ÜRÜN EXPRESS SOLUTİONS PORE MINIMIZER

Selam guys.

Bu kez gerçekten işe yarar bir postla karşınızdayım.

Karma kuru bir cildim var. Bu seneye kadar yüzümün çoğu yerinde gözenek sorunum olmamasına rağmen 6 aydır yanaklarımın buruna yaklaşan bölümünde gözenek kümeciklerim oluştu. Denemediğim ürün kalmadı diyebilirim. Clinique, DDF ...vs. Bütün ürünler ilk denediğimde iyi sonuç versede kullanmayı bıraktıktan sonra cildimi yine eski haline döndürüyordu.

Günlerden bir gün Sephoradan 12tl ye  (yalnış duymadınız) hiçbir işe yaramayacağı düşüncesiyle aldığım bu ürün sürer sürmez mucize etkisi gösterdi ve sonrasında da açık gözenekli bölgeyi oldukça daraltarak ufacık bir alana düşürdü. Bunu cildimi yıkadıktan ve clinique nin 2 nolu toniğini uyguladıktan sonra yalnızca gözenek sorunum olan bölgeye her akşam  uyguladım.

Zaten sürdükten sonra ilk 5 dk içinde sonucu görebiliyorsunuz,uzun süreli kullanımda ise tedavi edici etkisi var.







E tabi bende 3 kutu yedeğini aldım bile :) Express solutionsun bir de çatlaklar ve yara izleri için olan bir ürünü var o da gerçekten mucizevi.

18 Ocak 2011 Salı

Flormar Selection 19 üzeri Flormar Nail Enamel 394

Tadaaaa.. Bir diğer kombinasyonla daha karşınızdayım. Ben sonuçtan çok memnun kaldım. Umarım sizde beğenirsiniz.




17 Ocak 2011 Pazartesi

Lacivert Oje - Miss Selene Nail Lacquer 206

Bakmayın böyle ufak tefek göründüğüne , sürünce mavi olmayan lacivert arayışıma son verdi bu minik şey. Miss Selene Nail Lacquer 206 no. Bunny Sunny cim Taksim Erkul kozmetikten almıştı yanlış hatırlamıyorsam.


Best Dressed at the Golden Globes 2011

Benim favorilerim Catherina Zeta Jones ve Olivia Wilde oldu. İki elbiseyi de çok beğendim. Jennifer Lopezin bronz teni herkesin aksine beni kendine hayran bıraktı.Sandra Bullock kahküllerle şahane olmuş. Bu yaşta bu görüntü pes dedirtiyor.

Daha fazla konuşmadan renklere göre kimler neler giymiş bakalım.(fotolara tıklayınca büyüyorlar:)

Yeşiller


 Siyahlar:

 Kırmızılar:



Beyazlar:

 Somonlar:

Korkunçlar: 


En Beğendiğim:



12 Ocak 2011 Çarşamba

MAC Show Orchid vs Golden Rose 57

Aslında bu dövüşün galibi hakkında herkesin bir tahmini vardır yinede ben hemen ön yargılı olmamanızı öneriyorum.

Dudakta duruşları çok yakın , MAC kıvam konusunda biraz daha yumuşak olsada Golden Rose un sertliği sabit duruşu da beraberinde getiriyor. Fiyat açısından karşılaştırırsak MAC rakibinin 4 katı civarı.

En iyisi ben susayım fotoğraflar konuşsun:)





MAC VİRGİN İSLE CCB

Selam.

Bir diğer favori ürünümü bugün pixiwoo kızlarının blogunda görünce bende sizlere göstermek istedim.MUA daki yorumları da şahane. Bunu allık ve ruj olarak kullanıyorum.

Rengi sizi sakın korkutmasın.Sizde benzer bir CCB ile bronz tende harika sonuçlar yakalayabilirsiniz.

Çok amaçlı olmasının yanında diğer güzel tarafı çok yoğun renk verdiğinden ufacık bir dokunuşun bir ton makyaja yetmesi. Yani CCB nin sonsuza kadar kullanılabiliyor oluşu ve hiç bitmeyişi :)

Ben allık olarak kullanırken fırçanın ucuna minicik dokunduruyor ve elmacık kemikleri üzerine dairesel hareketlerle uyguluyorum. Doğal bir pembelik için bu kadarı yetiyor. Çok güzel yayılıyor kullanışı da toz allıklar kadar kolay. Bütün gün yüzde kalıyor , toz allıklar gibi de uçmuyor.






11 Ocak 2011 Salı

Pastel 74 ve Sevilla Matte

Selamlar

Farkındayım blog oje yollarında bu ara... Yapacak bir şey yok bünyeye bir oje sevdası yerleşti. Yakında geçecektir inanıyorum. Bu renge aşık oldum. Hayalimdeki yeşil kendisi. Bunny Sunny ciğimin hediyesi .Bu sabah bana sürpriz yaptı o anda renge önyargılı yaklaştığım için kendisinden özürdiliyor ve sonucun güzelliği karşısında önünde saygı ile eğiliyorum :)



Neden tırnağımdan bulaşanları temizlemeden koyduğumu düşünecek olan olursa hemen kısaca açıklayayım: ben matte görünümünü daha çok beğendim ve fotoğraf çektikten sonra bütün tırnaklarıma sevilla matte cila sürdüm. Rengin orjinal halini görmeniz adına parlakken kenarlarına bulaşmışta olsa bu şahaneliği sergilemek istedim. Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim:)

ELF SİPARİŞLERİM VOL.1

Daha önce ELF UK den bir sürü şey alıp çoğunu beğenmemiştim. Review araştırmadan renkli renkli makyaj malzemeleri almaya kalkınca sonuç bu oluyor sanırım :) Studio serisi bronzerları , cream farları ve devasa glitterları , shimmering facial whip almak gerçekten anlamsızdı .

Fırçalarına ve cımbızlarına ise laf söyletemem , üzgünüm :)

Bugün yine bir sipariş verdim. Uzun zamandır indirim kolluyordum ama yalnızca natural palette %60 indirimli geldi.Diğerlerinin fiyatı aynı. Kaş kitinin methini çok duydum , deneyip sonuçları bildiririm.

Bir önceki ELF siparişim 3 işgünü sonra elimdeydi. Bakalım bu kaç günde gelecek?


9 Ocak 2011 Pazar

Pastel 69 (Chanel Paradoxal muadili)


Selam.

Bu oje Chanel Paradoxal isimli ojenin tam alternatifi bence.Tırnakta koyu mor içerisinde kahverengimsi yansımaları olan bir renk oluyor. Benim fotoğraflarda ışıktan daha açık durmuş.Paradoxalın ucuz alternatifini arayanlara önerilir.



8 Ocak 2011 Cumartesi

SOLOTİCA HİDROCHARM MEL

Merhaba,

Bu lens bugün elime geçti. Hidrocor mellerimden tekini kaybettim , icemintler melin yerini doldurmadı ve kendimi türkiyede bulabildiğim son 03/2015 lotuna ait charm mellerle kucaklaşmış olarak buldum. Klasik mel sarılığı ve kalın haresi ile oldukça şeker bir renk oldu . Ben çok beğendim. Ya siz?

ps:Merak eden arkadaşlar olmuştu o bakımdan kendi göz rengimi de ekliyorum.



6 Ocak 2011 Perşembe

İstanbulda %50 indirim zamanı

Selamlar

Şu ara tüm vitrinlerde %50 indirim afişleri görmek mümkün. İstinye park gezimden aldıklarım ise sadece bunlar , çünkü indirimli ürünler genelde bu sezona ait değil ve fazla alınacak bir şey bulabildiğim de söylenemez...

The Body Shopta vücut bakımında bazı ürünlerde %50 indirim vardı. Body Shop ta ışıltılı olan herşeye bayılıyorum.

Yılbaşına özel üretilen Çanta boyu Cranberry Shimmer Body Butter 50 ml  (ellerim için :p) ve Cranberry Joy shimmer lotiona (250 ml) da balıklama atladım denilebilir.

Fiyatları da bedavaydı.Body Butter 7.50 tl , Shimmer Lotion 14 TL ye geldi.




Bulabildiğim tek şirin şeyde buydu. Elde işlemelere bayılıyorum. Markası Massimo Dutti fiyatı da 29tl . Yazın jean şort ve terliklerle süper olacağını tahmin ediyorum. Üstte duruşu çok sevimli :)